Werkwijze Hoe gaan we te werk?
Volg de zes simpele stappen

standStap 1: kies je pakket

Bekijk onze voorbeelden en kies het pakket wat het beste bij je past.

Stap 2: vul het offerte aanvraag formulier in

Nadat je je keuze gemaakt hebt vul je het offerte aanvraag formulier in. In dit vragen wij om je gegevens, je wensen en eventuele opmerkingen waar we bij het bouwen van de website of vormgeven van de huisstijl rekening mee kunnen houden.

Stap 3: teksten en beeldmateriaal

Indien je teksten en beeldmateriaal gereed hebt voor de website of de huisstijl, kun je deze uploaden via het offerte aanvraag formulier. Het is geen probleem als je de teksten en foto’s nog niet gereed hebt. Deze kunnen we later in de website invoeren. Voor de huisstijl is het wel van belang dat we de teksten en beeldmateriaal van te voren ontvangen i.v.m. het ontwerpproces.

Stap 4: aanbetaling

Zodra wij het offerte aanvraag formulier hebben bestudeerd sturen we je per email een offerte toe.  Zodra je akkoord gaat en de offerte digitaal hebt ondertekend, vragen we om een aanbetaling van 50% voor de opstartkosten.

Stap 5: wij gaan aan de slag

We spreken een deadline af wanneer de website en/ of huisstijl af moet zijn en dan zullen we van start gaan.

Stap 6: installatie en oplevering van de website en/of huisstijl

Als je de website op onze server hebt getest en als alles akkoord is bevonden vragen we je om de overige 50% aan te betalen. Indien gewenst installeren we ook je gewenste email adressen.
Bij een huisstijl pakket krijg je de kans om gebruik te maken van een correctieronde. De afgesproken correcties zullen we dan uitvoeren in het ontwerp van de huisstijl. Hierna vragen we je om de overige 50% aan te betalen en leveren we je de definitieve bestanden aan.

Gratis support

Afhankelijk van je website pakket heb je gratis 1 maand support. In deze periode beantwoorden wij kosteloos al je vragen en passen we kleine dingen op je website aan. Zoals teksten of veranderen van foto’s. Wil je hierna ook gebruik maken van support, dan kan je deze inkopen in de vorm van een onderhoudscontract.

Heb je nog vragen over de werkwijze of het product? Neem dan contact met ons op!